نسخه های وارداتی برای ساخت تصویر ایران آینده به درد ما نمی خورد

آذر: به گزارش آذر، رئیس مرکز پژوهش های مجلس اظهار داشت: هر تصویری برای ایران آینده درنظر بگیریم باید متناسب با ژنتیک مردم ایران زمین باشد، چونکه نسخه های وارداتی به درد ما نمی خورد.

به گزارش آذر به نقل از مهر، بابک نگاهداری در اولین گردهمایی ملی هم آفرینی ایران آینده، اظهار داشت: جامعه ای که تصویر مثبتی نسبت به آینده نداشته باشد، نمی تواند شکوفا و پیشرفته باشد.
وی اضافه کرد: دشمنان هم تلاش ویژه ای کرده و می کنند تا غرور ملی ما را از مردم ایران گرفته و این گونه القا کنند که سالهای بعد از انقلاب بدون هیچ دستاوردی بوده است تا هیچ انگیزه ای برای امتداد مسیر پیشینیان خود نداشته باشیم و از طرفی می خواهند آرمان ملی را از ما بگیرند تا هیچ تصویری مثبتی از آینده ایران نداشته باشیم و از این طریق نخبگان کشور را تشویق به مهاجرت کنند.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس، توضیح داد: ملتی که آرمان ملی را از او گرفته و غرور ملی اش را از بین ببریم، به فلج راهبردی گرفتار می شود و نمی تواند با هیچ راهبردی بسمت و جهت درست حرکت نماید.
وی با اشاره به اینکه ساخت تصویر ایران آینده کار مقدسی است، اظهار داشت: تصویرسازی از ایران آینده یک اجبار راهبردی است و هر تصویری برای ایران آینده درنظر بگیریم باید متناسب با ژنتیک سرزمین پارس باشد، چونکه نسخه های وارداتی به درد ما نمی خورد.
نگاهداری، با اشاره به اینکه ما میراثی از گذشته، نقشی در زمان حال و مقصدی در آینده داریم، اظهار داشت: هم میراث ما، هم زمان حال و هم مقصد آینده کشور باید با ژنتیک مردم ایران زمین تناسب داشته باشد.
وی در توضیح نکته سوم خود با جمع بندی مجموعه سخنان مطرح شده در این گردهمایی، اظهار داشت: هر تصویری برای ایران در ۵ وجه ایران مردمی، ایران بزرگ، ایران نوآفرین، ایران ثروت و ایران تاب آور درنظر بگیریم و باید بدانیم که نوسازی در حکمرانی و رفع ایرادات فعلی در نظام حکمرانی کشور ضروریست، چونکه با اشکالات فعلی بخصوص در حوزه بوروکراسی که مانع از حرکت رو به جلو می شود، نمی توانیم تصاویر مدنظر را محقق نماییم.
نگاهداری توضیح داد: تا اشکالاتی چون دولت پارو زن به جای دولت سکان دار، نظام بروکراسی بسیط و متمرکز و شش لایه، بها ندادن به مدیریت های استانی و محلی، عدم توجه کافی به مشارکت های محلی و مردمی و مشارکت گریزی سیستم اداری را در نظام حکمرانی کشور رفع نکنیم، تحقق هر تصویری با هر مختصاتی از ایران آینده با موانع جدی مواجه خواهد شد.
وی تصریح کرد: برای محقق کردن تصویرهای ایران آینده نیازمند مشارکت همه مردم هستیم و باید این را بدانیم که مسیر مهم تر از مقصد است و در این راه باید مردم را با خود همراه نماییم.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس خاطرنشان کرد: مجموعه گفتگوهای اجتماعی که با هم برای ایران آینده شکل می دهیم و تشکل ‎های مردمی و گروه هایی را که به این گفتگو دعوت کرده و شبکه سازی که برای همیاران ایران آینده درست می نماییم در تصویرسازی ایران آینده و محقق کردن آن مهم هستند و باید همه ظرفیتهای اجتماعی را برای این مهم پای کار بیاوریم.

منبع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*