یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: حتما در مجلس اجرای قانون افزایش حقوق سربازان را پیگیری می نماییم و معتقدیم که وقتی مصوبه ای وجود دارد و هزینه های مالی آن نیز تامین شده است، دلیلی وجود ندارد که قانون اجرا نشود.
علی اصغر عنابستانی در گفتگو با ایسنا ضمن اشاره به عدم اعمال افزایش حقوق مصوب مجلس برای همه سربازان اظهار نمود: در مجلس طی مصوبه ای افزایش حقوق سربازان را تصویب و منابع مالی آنرا هم تعیین کردیم.
وی با تکیه بر این که قاعدتاً ستاد کل نیروهای مسلح موظف به اجرای قانون مجلس است، اظهار داشت: وقتی پول، مصوبه و قانون افزایش حقوق سربازان وجود دارد، ستاد کل نیروهای مسلح باید آنرا اجرا نماید.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: حتما در مجلس اجرای قانون افزایش حقوق سربازان را پیگیری می نماییم و معتقدیم که وقتی مصوبه ای وجود دارد و هزینه های مالی آن هم تأمین شده است، دلیلی وجود ندارد که قانون اجرا نشود.
عنابستانی در ادامه با اشاره به اینکه «معتقدم اصولاً نگاه ساختار نظامی کشور به مسأله سربازی باید تغییر کند»، تصریح کرد: متأسفانه شرایط بگونه ای است که تا مبحث «سرباز حرفه ای» مطرح می شود، سریعاً ستادکل نیروهای مسلح اظهار مخالفت می کند چون تصور می کنند با سربازی حرفه ای، کشور از سرباز خالی می شود.
وی افزود: پیش زمینه ذهنی عزیزان فرماندهان و ستاد کل نیروهای مسلح بگونه ای است که نسبت به سربازی حرفه ای حساسیت نشان می دهند، درحالی که سربازی می تواند با نگاه های دیگری هم انجام شود؛ مثلا جوان ما می تواند فرد دیگری را برای خدمت سربازی جای خود معرفی کند؛ اشکال چیست؟ امروز ۳ میلیون نفر مشمول سربازی غایب داریم که اینها گرفتارند و از زندگی خود محرومند؛ می توانیم اینها را بیاوریم و مبالغی از آنها بگیریم و مشکل شان را حل نماییم و با آن مبالغ کلانی که گیر ستاد کل می آید می تواند با سرمایه گذاری، هزینه های سربازی حرفه ای را تأمین کند.
این نماینده مجلس اظهار نمود: در این که همه آحاد جامعه را بفرستیم آموزش ببینند حرفی نیست، اما پس از آن هر کسی که دوست دارد، در تخصص مشخصی کار کند و حقوق بگیرد. طبیعی است که جوان ما پس از گذراندن دوران تحصیل در دانشگاه تا زمان پیدا کردن شغل و کسب مهارت ترجیح دهد تا به سربازی برود و هم مهارت بگیرد و هم حقوق بگیرد اما امکان دارد جوانی بعد از آخر تحصیلات دانشگاهی، شغل داشته باشد.